tuesday till sunday 17.30 till 22pm

-------

Voorgerechten | Starters

-------

Oester 1/3/6
Oysters 1/3/6
...

Charcuterie plateau (3 soorten)
Charcuterie platter (3 kinds)
14,50

Aardappel-preisoep met kervel olie
Potato leek soup with chervil oil
8,50

Salade van roodlof met mandarijn en gesuikerde walnoot 
Red chicory salade with tangerine and candied walnut
12,00

Feta crème brûlée met paprika, chili en brood 
Feta crème brûlée with bell pepper, chili and bread
10,50

Rilette van kabeljouwwang met dragonmayonaise en gebrande druiven
Rilette of cod cheek with tarragon mayonnaise and burnt grapes
13,50

Garnalenkroketjes met ravigotte en brioche
Shrimp coquettes with ravigotte and brioche
14,00

Gelakte buikspek met een salade van appel 
Lacquered pork belly with an apple salad
13,50

Carpaccio met olijfolie, Parmezaanze kaas, pijnboompitjes, kappertjes en rucola
Carpaccio with olive oil, Parmesan cheese, pine nuts and rocket salad
13,50

HOOFDGERECHTEN | MAIN COURSES

-------

Geroosterde aubergine met sauce Napoli en polenta 
Roasted eggplant with sauce Napoli and polenta

21,50

Geroosterde baby bloemkool met saffraan, muhammara en zathar 
Roasted baby cauliflower with saffron, muhammara and zathar
22,50

Zeebaars met pasta putanesca
Seabass with pasta putanesca
26,50

Gamba’s met ndujaboter en gegrilde citroen, geroosterde paprika en brood 
Prawns with nduja butter, grilled lemon, roasted bell pepper and bread
25,50

Coq au vin blanc met brood 
Coq au vin blanc met brood
24,50

Iberico kotelet met ahornsiroop, spruitjes en aardappelmousseline
Iberico cutlet with maple syrup, Brussels sprouts and potato mousseline
25,50

Gebakken bavette met bordelaisesaus, seizoensgroenten en frites
Pan fried bavette with bordelaise sauce, seasonal vegetables and fries
27,50

Specialiteit van de chef
Chef’s specialty

NAGERECHTEN | DESSERTS

-------

Café gourmand - koffie of thee met diverse zoetigheden
Café gourmand - coffee or tea with various sweets
8,50

Kersenposset 
Cherry posset
8,00

Witte chocolade-pistache tiramisu
White chocolate pistachio tiramisu
9,00

Poire belle Hélène – gepocheerde peer met vanille-ijs en chocoladesaus 
Poire belle Hélène – poached pear with vanilla ice cream and chocolate sauce
9,00

Sgroppino
Sgroppino
9,50

Kaasplankje met kletzenbrood en confituur
Cheese board with ‘kletzenbrood’ and jam
13,50